Bloemen voor zakelijke doeleinden

Mensen worden blij als je ze verrast met een bloemetje.

Bloemen zijn heel geschikt voor actiematige en zakelijke doeleinden. Voorbeelden zijn een bedrijfsopening, productintroductie, jubileum en klachtenafhandeling. Ook als uw organisatie iets anders te vieren heeft of een marketing- of klantenwervingsactie houdt, passen bloemen heel goed in het geheel. 

Heeft u een kantoor, showroom of ander bedrijfspand waar u met uw personeel lange dagen maakt? Wij maken ze een stuk fleuriger voor u! Wij hebben talloze keuzes voor bedrijven. Zo verzorgen wij baliestukken, planten voor op kantoor of in vergader- of ontvangstruimtes, in alle prijsklassen. Deze komen wij wekelijks bij uw bedrijf bezorgen in leenvazen. U geeft ze de week daarop gewoon mee retour en wij leveren u een weer een nieuw vrolijk fris baliestuk.

Ook kunt u bij ons terecht voor beplanting in uw bedrijf . Wij bieden u vele mogelijk heden. Voor vrijblijvende adviezen en een offerte, maakt u snel een afspraak met ons!

Ieder bedrijf wil af en toe een zakenrelatie in de bloemetjes zetten. Ook dat regelt Floral design voor uw bedrijf. Wij bezorgen via fleurop door heel Nederland, Europa en zelfs over heel de wereld dus ook internationale bedrijven kunnen bij ons terecht.

Zelfs de bloemen voor verjaardagen van uw personeelsleden kunnen wij verzorgen. U zend ons simpelweg een lijst met geboorte data van uw personeelsleden, en wij verrassen ze op hun verjaardag met een bloemetje van uw bedrijf. Hierdoor zullen ze nog gemotiveerder raken om voor u te werken en hier hoeft u niets voor te doen, ideaal toch?!

Maak snel een afspraak met ons om te kijken wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Het mooie is dat wij niet werken met contracten waardoor u nergens aan vast zit.

Wij hopen alvast op een fijne samenwerking.

Team Floral Design

ONLINE BESTELLEN

Pin It on Pinterest

Share This