Bloemen, boeket of bloemstuk?

Mensen worden blij als je ze verrast met een bloemetje.

 

Boeketten

Floral Design maakt voor u de mooiste boeketten, natuurlijk veilingvers. Zo kunt u bij ons kiezen voor een mooie klassieke biedermeier of een mooi trendy apart boeket. En staat uw gewenste boeket er niet tussen? Wij maken het graag voor u naar wens.

Bloemstukken

Wij maken voor u een bloemstuk op maat. Van mooie, imposante, blikvangers tot mooie tafelstukken. Voor iedere gelegenheid kunt u bij ons terecht. Met een ruim assortiment aan glazen schalen, keramiek, aardewerk potten en schalen, maar ook een grote keuze in houten producten van dienbladen tot boomstronken.

 

Bedrijfsbloemist

Bloemen zijn zeer geschikt voor zakelijke doeleinden. Of u nu uw zakenrelatie in de bloemetjes wilt zetten, iets te vieren heeft, uw beursstand of bedrijfspand wilt omringen met florale decoraties dan bent u bij Floral Design aan het juiste adres. Floral Design voorziet u periodiek thuis of op kantoor van verrassende groendecoraties. Lees meer

ONLINE BESTELLEN

Planten

U vindt bi ons een ruime keuze aan kamerplanten en in het seizoen ook buitenplanten, zowel vaste planten als eenjarige seizoensbloeiers. Let op de leuke aanbiedingen van onze buitenproducten!

Gifts & More

Naast bloemen en planten heeft Floral Design een zeer groot assortiment aan decoratie materialen. Leuk voor uzelf maar zeker ook leuk om cadeau te doen. Kom eens kijken in onze winkel.

Thema

Uw boeket, bloemstuk of plantenarrangement opsieren met een leuk thema artikel? Een knuffelbeer, potje mosterd of een tutflesje? Er is volop keuze om aan uw speciale wensen te voldoen.

Cadeaubon

Wij hebben speciale Floral Design cadeaubonnen vanaf 5 euro waarmee de ontvanger van de bon lekker kan shoppen in onze winkel. Ook hebben wij Fleurop bonnen vanaf 5 euro waarmee in heel Nederland bij Fleurop bloemisten gewinkeld kan worden. Beide kadobonnen zijn onbeperkt geldig na uitgifte en worden bij ons feestelijk verpakt.

Rouwwerk

Helaas krijgt iedereen er mee te maken. Het overlijden van een dierbare, afscheid nemen. Bij Floral Design kunt u terecht voor passend bloemwerk voor troostmomenten. Heeft u specifieke wensen, neem gerust contact met ons op.

 

 

Bruidswerk

Je trouwdag dat is de meest romantische dag in je leven. Daar hoort een romantisch bruidsboeket bij. En het bruidsboeket waarmee je bruid verrast wordt is toch wel de kroon op het werk.

Communie

Leuk voor een communicantje of bruidsmeisje. Maar ook zomaar, om mooie foto’s te maken van jullie dochter.

 

ONLINE BESTELLEN

Pin It on Pinterest

Share This